Leonardo da vinci
Galerie en Ateliers

Nieuws

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers in de functie van chauffeur

08 september 2022

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers in de functie van chauffeur uit de regio Harderwijk en Ermelo, die cliënt/kunstenaars naar de dagbesteding kunnen rijden en weer terug naar huis.

Het gaat om vervoer op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 9.30 uur, tussen 12.00 en 12.30 uur en tussen 16.00 en 17.00 uur. Je hoeft niet alle tijden beschikbaar te zijn. Als we meerdere chauffeurs hebben, kunnen we het verdelen of je geeft je op als inval-chauffeur, voor als onze chauffeur uitvalt.
Wij bieden een vergoeding voor de gemaakte kosten en bij aankomst staat er altijd een kopje koffie klaar!
Meer info? Neem contact op met ons!

22 april 2024

Vacature: Artistiek Medewerker

Stichting Ateliers en Galerie Leonardo da Vinci zoekt een enthousiaste medewerker om ons dynamische team te versterken. Als Artistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de kunstzinnige activiteiten binnen onze creatieve dagbesteding.

03 juli 2023

Kunstenaar van de maand Johanan

Leonardo da Vinci Ateliers en Galerie aan de Kerklaan in Ermelo brengt graag haar kunstenaars voor het voetlicht. De kunstenaar van deze maand is Johanan van Gelder. 
 

03 april 2023

Kunstenaar van de maand Sandra

Leonardo da Vinci Ateliers en Galerie aan de Kerklaan in Ermelo brengt graag haar kunstenaars voor het voetlicht. De kunstenaar van deze maand is de 45-jarige Sandra Karssen. Sandra komt uit Ermelo en werkt 2 a 3 dagen als kunstenaar bij Leonardo da Vinci.

02 maart 2023

Kunstenaar van de maand Emir

Leonardo da Vinci Ateliers en Galerie aan de Kerklaan in Ermelo brengt graag haar kunstenaars voor het voetlicht. De kunstenaar van deze maand is de 25-jarige Emir Aziz Al-Samer. “We zetten hem graag in de schijnwerpers. Sinds vorig jaar november is Emir aan het werk bij Leonardo Da Vinci en sindsdien heeft hij zich sterk ontwikkeld als kunstenaar en dichter.”