Leonardo da vinci
Galerie en Ateliers

Over ons

Over ons kunstgalerie en atelier

In ons kunstatelier kan je tekenen, schilderen, beeldhouwen, keramiek maken en nog veel meer. Wij bieden creatieve begeleiding aan mensen met een beperking en een artistiek en creatief talent, die wij onze kunstenaars noemen. Wij hebben als doelstelling om de talenten van onze kunstenaars verder te ontwikkelen. Hierbij werken we met vijf bijbehorende principes: sociale redzaamheid, gedrag, psychisch functioneren, oriƫntatie en structuur.

We hebben een eigen kunstgalerie en kunstwinkel, waar we de gemaakte kunst exposeren en verkopen. We werken samen met een groot aantal andere zorginstellingen in de Coƶperatie Zorgaanbieders Midden Nederland. Op de website www.czmn.nl is hierover meer informatie vinden.

Meer weten over kunstgalerie Leonardo da Vinci? Bekijk onze kunstenaars en hun kunstwerken of kom langs in onze kunstwinkel in Ermelo.
                                

ONZE KUNSTENAARS

Bekijk hier onder alle kunstenaars die werken bij Leonardo Da Vinci in Ermelo. Klik op de foto voor meer informatie over de kunstenaar en zijn/haar kunstwerken. Wil jij ook een kunstenaar worden, meld je dan aan!
Dilyse Buter
Cees Visser
Niek Stegink
Lijda Klopman
Janneke Blom
Rene van der Lans
Irma Lesage
Roel de Kleine
Anke van Uden
Aryan Sharafati
Jaap van Atten
Els Mellegers
Yvonne Fens
Ramona van Grol
Gerrit Toes
Jamillah Hoek
Corrie Brouwer
Colinda van Laar
Danielle Pruisen
Andrea Louw
Ria Nijenhuis- Tijhuis
Gilda Zaalberg
Jan Gerards
Brigitta Bergraat
Alle kunstenaars Meld je aan