Leonardo da vinci
Galerie en Ateliers

Missie en Visie

Missie en Visie

Missie

De Stichting Ateliers en galerie Leonardo da Vinci produceert, beheert en verspreidt kunst, waaronder Outsider-Art, teneinde een zo breed mogelijk publiek te bereiken, te inspireren en kennis te verschaffen, nu en in de toekomst. Zodoende werkt de Stichting aan de verbetering van de positie van kunst gemaakt door kunstenaars met een beperking.


Visie

Artistiek talent is ongehinderd door beperkingen op verstandelijk, psychisch, lichamelijk niveau. Ieder mens heeft recht op professionele begeleiding bij het ontwikkelen van zijn creatieve talenten. Onze visie is dat we de kunst van onze kunstenaars zoveel mogelijk kunnen laten integreren in de samenleving. Wij bieden de mogelijkheden om onder deskundige begeleiding de artistieke talenten te ontwikkelen in de ateliers. Een volwaardige positie verwerf je in onze visie door ook de mogelijkheden te bieden om de gemaakte kunstwerken aan de buitenwereld te tonen. De galerie vervult deze functie in meerdere opzichten.

ONZE KUNSTENAARS

Bekijk hier onder alle kunstenaars die werken bij Leonardo Da Vinci in Ermelo. Klik op de foto voor meer informatie over de kunstenaar en zijn/haar kunstwerken. Wil jij ook een kunstenaar worden, meld je dan aan!
Dilyse Buter
Cees Visser
Niek Stegink
Lijda Klopman
Janneke Blom
Rene van der Lans
Irma Lesage †
Roel de Kleine †
Anke van Uden
Aryan Sharafati
Jaap van Atten
Els Mellegers
Yvonne Fens
Ramona van Grol
Gerrit Toes
Jamillah Hoek
Corrie Brouwer
Roel Heijmans
Bart Brouwer †
Colinda van Laar
Danielle Pruisen
Janny Booij
Roel Heijmans
Andrea Louw
Ria Nijenhuis- Tijhuis
Gilda Zaalberg
Jan Gerards
Kyra Smith
Sandra Karssen
Marloes Vreugdenhil
Marielle Prins
Alle kunstenaars Meld je aan