Leonardo da vinci
Galerie en Ateliers

Nieuws

Kunst bij de Zanderij

10 september 2024

Op 10 september is het kunstwerk van Marit geplaatst bij de Zanderij in Ermelo. Marit heeft zich met dit ontwerp laten inspireren door alle bewegingen waar een sportcomplex om draait. Het lijkt een wiel, in beweging gebracht door mensen. De kleuren staan voor neurodiversiteit en de toegankelijkheid voor iedereen. 

Het begon met een tekening, Marit maakte hem vervolgens in klei en de uiteindelijke versie is drie meter in doorsnee. 

Ga er gerust eens kijken of ga er lekker op zitten, dat mag ook!







?

27 september 2024

Da Vinci Etaleert

Vanmiddag was de feestelijke opening van de kunstroute "Da Vinci Etaleert'. De route werd geopend door de Burgemeester van Ermelo Hans van Daalen.

02 september 2024

Rabo Clupsupport

We doen dit jaar weer mee aan de Rabo ClupSupport. Het bestedingsdoel is de aanschaf van een nieuwe keramiekoven.

03 juli 2023

Kunstenaar van de maand Johanan

Leonardo da Vinci Ateliers en Galerie aan de Kerklaan in Ermelo brengt graag haar kunstenaars voor het voetlicht. De kunstenaar van deze maand is Johanan van Gelder. 
 

03 april 2023

Kunstenaar van de maand Sandra

Leonardo da Vinci Ateliers en Galerie aan de Kerklaan in Ermelo brengt graag haar kunstenaars voor het voetlicht. De kunstenaar van deze maand is de 45-jarige Sandra Karssen. Sandra komt uit Ermelo en werkt 2 a 3 dagen als kunstenaar bij Leonardo da Vinci.

02 maart 2023

Kunstenaar van de maand Emir

Leonardo da Vinci Ateliers en Galerie aan de Kerklaan in Ermelo brengt graag haar kunstenaars voor het voetlicht. De kunstenaar van deze maand is de 25-jarige Emir Aziz Al-Samer. “We zetten hem graag in de schijnwerpers. Sinds vorig jaar november is Emir aan het werk bij Leonardo Da Vinci en sindsdien heeft hij zich sterk ontwikkeld als kunstenaar en dichter.”

08 september 2022

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers in de functie van chauffeur

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers in de functie van chauffeur uit de regio Harderwijk en Ermelo, die cliënt/kunstenaars naar de dagbesteding kunnen rijden en weer terug naar huis.