Leonardo da vinci
Galerie en Ateliers

Ons team

Ons team

Ons Team bestaat uit. Vrijwilligers, Medewerkers en het bestuur.

ONZE WERKNEMERS


Rogaat ter Wal
Artistiek begeleider

Ik ben Rogaat ter Wal en ik werk sinds 2002 als Artistiek Medewerker bij dagbesteding Leonardo da Vinci. Ik begeleid hier de kunstenaars op 2 vaste dagen en daarnaast zijn er nog taken, zoals het organiseren van workshops. Ik ben opgeleid als beeldend therapeut en zie op emotioneel gebied mooie dingen gebeuren in het werken met beeldende materialen. Ik word geïnspireerd door het werk van onze kunstenaars. “Iedereen hoort erbij!”

Lydia Laman
Artistiek begeleider

Ik ben Lydia Laman en ik werk sinds 2007 als Artistiek Medewerker bij dagbesteding Leonardo da Vinci. Daarnaast heb ik coördinerende rol binnen ons zelfsturend team. Ik ben beeldend therapeut en werkzaam geweest bij de GGz en nog dagelijks actief in de beeldende kunst. Ik schilder, boetseer en maak beelden in brons. Ik gebruik mijn creativiteit om oplossingsgericht te werken. Mijn brede interesse en veelzijdigheid zet ik in op de werkvloer. “Ik geniet van de cohesie tussen de diverse doelgroepen.”

Igor Pietrowitsch
Artistiek begeleider

Mijn naam is Igor Pietrowitsch en sta sinds 2019 trots in dienst van de kunstenaars van Atelier Leonardo Da Vinci. Ook ben ik werkzaam al beeldhouw docent bij Cultuurkust en in dienst bij 's Heeren Loo. Het werken bij Da Vinci heeft veel mooie kanten. Het aanboren en onderzoeken of stimuleren van elkaars creatieve uitspattingen staat centraal. Het proces waarin een kunstwerk ontstaat doorlopen alle kunstenaars op eigen wijze.

Miranda Blaak
Artistiek begeleider-Coördinator

Ik ben Miranda Blaak en ik werk sinds begin 2020 als Artistiek Medewerker bij dagbesteding Leonardo da Vinci. Daarnaast ben ik ook vertrouwenspersoon voor de kunstenaars. Ik ben opgeleid tot docent Beeldende Kunst en Vormgeving en zelf ook werkzaam als autonoom kunstenaar. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij da Vinci is om uit te zoeken hoe je een kunstenaar in zijn of haar kracht kan zetten. “Ik vind het mooi om een kunstenaar te zien groeien.”

Linda Klinge
Administratief Medewerker

Ik ben Linda Klinge en ik ben begonnen in 2021 als vrijwilliger bij dagbesteding Leonardo da Vinci. Sinds april 2024 ben ik lid van het team als administratief medewerker. Als we op de markt staan, ben ik er bij! Verder ben ik ook de vertrouwenspersoon. Ik geniet altijd erg van alle kunstenaars en hun creatieve uitspattingen.