Leonardo da vinci
Galerie en Ateliers

Nieuws

nieuwe verkoopplatform BlijGoed

01 februari 2021

Dit online verkoopplatform voor dagbestedingsateliers is ontwikkeld door Special Arts en alle deelnemende ateliers hebben hier hun eigen shop. Maanden lang hebben we met onze deelnemers heel hard gewerkt om de shop te vullen. We zijn ontzettend trots op en blij met het resultaat! 

Social Ondernemerschap Om de deelnemers te leren hun producten goed online aan te bieden, hebben we eerst het Special Arts trainingsprogramma ‘Productpresentatie en Ondernemerschap’ gevolgd. Hiermee leerden onze deelnemers het zelf selecteren, de prijs bepalen, beschrijven en fotograferen van hun eigen kunstproducten. Doordat de makers zelf met alles aan de slag gaan, voelen ze zich heel erg betrokken. We werken er echt als team aan. Zo bevordert BlijGoed de emancipatie van onze deelnemers. Maar het platform is vooral ook een mooie, originele en professionele manier om onze producten te verkopen. 

Vier keer blij De producten op BlijGoed maken vier keer blij: de makers bij het creëren, wij als atelier bij het ondernemen, de koper bij het uitzoeken en de ontvanger bij het uitpakken. Niet het artikel is het unieke product, maar juist dat blije gevoel. Het woord goed staat natuurlijk voor ‘goederen’, maar ook voor ‘eerlijk’ en ‘kwalitatief hoogstaand’. Ook ‘de koopbeleving’ is uniek. Kopers hebben voor hun gevoel echt contact met de makers op het dagbestedingsatelier die de producten ook zelf verpakken en versturen. 

Logo Het logo van BlijGoed is kleurig en in beweging, toegankelijk en open. Je ziet de vingerafdruk van de maker erin, want ieder product is - net als iedere maker - uniek. De overlopende kleuren symboliseren samenwerking en als je goed kijkt … zie je er een smiley in! 

01 november 2021

Expositie

Meerde kunstenaars van Leonardo da Vinci exposeren in Sonnevanck Harderwijk.

01 november 2021

Solo expositie van G. Toes

Solo expositie van Gerrit Toes in het ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk.

01 oktober 2021

Da Vinci Etaleert

Op vrijdag 1 oktober wordt de jaarlijks terugkerende expositie, Da Vinci Etaleert, geopend.
De hele maand oktober zijn er prachtige werken in onze galerie en in de etalages van de winkels van de Ermelose ondernemers te zien.


24 september 2021

Burendag

Burendag is de dag waarop buren jaarlijks gezellig samenkomen. Dit jaar is de behoefte aan samen zijn met elkaar groter dan ooit. Vier daarom Burendag bij ons op vrijdag 24 september. Wij geven een workshop simultaan kleien.


01 mei 2021

Plasticsoep

Vanaf januari hebben wij hard gewerkt aan het thema 'plasticsoep'.

20 maart 2019

Individuele Begeleiding

Individuele begeleiding bij Leonardo da Vinci:

05 december 2016

Werkbezoek uit Curacao

26 oktober 2016

Nieuwe website online

Na een periode van hard werken staat onze nieuwe website online. Wat vind u/jij er van?

Geef een reactie op Facebook wat u van onze nieuwe website vindt!