Leonardo da vinci
Galerie en Ateliers

Het team

Het-team

Het Team van Stichting ateliers en galerie Leonardo da Vinci bestaat uit.
Vrijwilligers, Medewerkers en het bestuur.

ONZE WERKNEMERS


Rogaat ter Wal
Artistiek begeleider

Ik ben Rogaat ter Wal en ik werk sinds 2002 als Artistiek Medewerker bij dagbesteding Leonardo da Vinci. Ik begeleid hier de kunstenaars op 2 vaste dagen en daarnaast zijn er nog taken, zoals het organiseren van workshops. Ik ben opgeleid als beeldend therapeut en zie op emotioneel gebied mooie dingen gebeuren in het werken met beeldende materialen. Ik word geïnspireerd door het werk van onze kunstenaars. “Iedereen hoort erbij!”

Gogita Davitashvili
Hoofd Administratie

Ik ben Gogita Davitashvili en ik werk sinds 2006 als Hoofd Administratie bij dagbesteding Leonardo da Vinci. Daarnaast houd ik mij bezig met andere diverse taken die bij de dagbesteding komen kijken, zoals: exposities, pandbeheer en ICT. Mijn werkzaamheden bevinden zich vooral achter de schermen, maar ik sta altijd voor de kunstenaars klaar. De afwisseling van taken en het contact hebben met de kunstenaars, geeft mij plezier in mijn werk.

Lydia Laman
Artistiek begeleider

Werkzaam op maandag en woensdag Ik ben Miranda Blaak en ik werk sinds begin 2020 als Artistiek Medewerker bij dagbesteding Leonardo da Vinci. Daarnaast ben ik ook vertrouwenspersoon voor de kunstenaars. Ik ben opgeleid tot docent Beeldende Kunst en Vormgeving en zelf ook werkzaam als autonoom kunstenaar. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij dat Vinci is om uit te zoeken hoe je een kunstenaar in zijn of haar kracht kan zetten. “Ik geniet van de cohesie tussen de diverse doelgroepen.”

Igor Pietrowitsch
Artistiek begeleider

Werkzaam op donderdag en vrijdag

Miranda Blaak
PR en invalmedewerker

Ik ben Miranda Blaak en ik werk sinds begin 2020 als Artistiek Medewerker bij dagbesteding Leonardo da Vinci. Daarnaast ben ik ook vertrouwenspersoon voor de kunstenaars. Ik ben opgeleid tot docent Beeldende Kunst en Vormgeving en zelf ook werkzaam als autonoom kunstenaar. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij dat Vinci is om uit te zoeken hoe je een kunstenaar in zijn of haar kracht kan zetten. “Ik vind het mooi om een kunstenaar te zien groeien.”

Jeanet Luteijn - van den Bogert.
Invalmedewerker

De combinatie van kunst, en het werken met mensen geeft me veel voldoening. Ik stimuleer graag kunstenaars bij het ontwikkelen van hun creatieve talenten.