Leonardo da vinci
Galerie en Ateliers

Nieuws

Expositie

21 april 2017

Inge Mulder

Inge is geboren in Haarlem. Daar volgde ze een opleiding in de pedagogische sector, aangevuld met studies op creatief gebied. Binnen het onderwijs deed zij ervaring op in het werken met kinderen; zowel kinderen in het regulier als in het speciaal onderwijs.

Naast haar werkzaamheden volgde en volgt Inge lessen aan de Vrije Academie te Nunspeet. Hier behaalde zij haar certificaat. Met een aantal kunstenaars bezoekt Inge de masterclass waar zij tracht zichzelf in de ontmoeting met professionals verder te kwalificeren.

Inspiratie.

Voor Inge is schilderen telkens opnieuw een zoektocht naar het onbekende, de spanning en de vrijheid: “alles kan en alles mag!” Schilderen is voor haar op weg gaan, grenzen verleggen en zien wat ervan komt. Door haar passie voor het maken van fietstochten, zowel in het eigen land als wereldwijd, te combineren met schilderen wil ze die vrijheid ontdekken. Het ontmoeten van mensen, waar wonen ze, hoe leven ze en niet zelden: “ hoe Overleven ze?“

Schilderen en fietsen hebben een gemene deler: “op weg gaan in vrijheid” Op weg gaan in vrijheid en keuzes maken tijdens de reis, iedere dag, ieder moment opnieuw.


Cees Visser is sinds de start 2012 kunstenaar bij Leonardo da Vinci. Zijn werk is erg herkenbaar. Door zijn visuele beperking is het moeilijk voor hem om fijne lijnen aan te brengen, maar door dat hij met oliepastel laag over laag werkt krijgt hij toch het gewenste resultaat. Zíjn inspiratie haalt hij vooral uit de natuur. Grote felgekleurde bloemen, mooie boom landschappen en mystieke water en rotspartijen zijn veelvuldig terug te vinden in het werk van Cees.

Buiten dat zijn werken op doek en papier gemaakt worden, zijn deze ook op kaart formaat te verkrijgen. 

Expositie is te bezichtigen tot 21 juni 2017.

Galerie Leonardo da Vinci, Kerklaan 6, 3851 JV Ermelo

Geopend, dinsdag t/m vrijdag 13:00 – 17:00 uur en op zaterdag 12:00 – 16:00 uur.

 

18 januari 2017

Opsteker

Is er iemand die je graag een hart onder de riem wilt steken, maar je weet niet hoe?

05 december 2016

Werkbezoek uit Curacao

26 oktober 2016

Nieuwe website online

Na een periode van hard werken staat onze nieuwe website online. Wat vind u/jij er van?

Geef een reactie op Facebook wat u van onze nieuwe website vindt!